ANGELS DAY

Cu DELIA MURESAN si ANNA GRACE TAYLOR

BUCURESTI, SAMBATA, 26 NOIEMBRIE 2016

Viata care ne-a fost daruita pe Pamant nu este mereu usoara insa o data cu darul vietii am primit si ajutoarele: INGERII. Ei ne readuc mereu aminte de ACASA, ne ajuta sa ne conectam la iubirea divina, la energia TATALUI.

Cel mai greu in viata este cand te intrebi: Ce caut eu in viata mea? Sunt multe momente de trezire care sunt ghidate de ingeri si care ne transmit: intoarcerea ACASA la esenta noastra divina si de acolo ne contruim viata pe Pamant.

Acest eveniment iti este dedicat tie: sa te sustina, sa iti ofere raspunsuri, sa te reconecteze la ACASA, la esenta ta divina si sa te ajute sa materializezi ceea ce tu iti doresti si este potrivit pentru tine.

Este un eveniment prin care NOI, DELIA MURESAN  si ANNA GRACE  TAYLOR, va oferim din experienta noastra, din iubirea noastra si totodata lasam sa curga prin noi mesajele care sunt pregatite pentru voi.

 

14518461_10155223376984908_1522399334_n

„M-am nascut prematur cu unsprezece saptamani inainte de termen impreuna cu sora mea geamana si am fost diagnosticata cu paralizie cerebrala (leziuni ale creierului), care imi afecteaza picioarele de la varsta de 18 luni.

Mersul pe jos a fost o provocare – am facut primii pasi singura la varsta de sase ani, si ca adolescenta mi s-a spus ca, fara o interventie chirurgicala majora as fi impinsa catre un scaun cu rotile pana la varsta de 30 de ani. S-a intamplat apoi ca viata asa cum am stiut-o eu pana atunci s-a intors cu susul in jos. Dupa interventia chirurgicala, am mai invatat sa merg de doua ori mai mult si mobilitatea generala mi s-a imbunatatit oarecum.

Cu toate acestea, corpul meu sensibil a fost foarte afectat de stres si anestezierile multiple si sanatatea mea s-a prabusit. Eram epuizata si am avut dureri in fiecare zi, timp de aproape un deceniu.
In timp ce eu n-as dori sa repet vreodata acele experiente, au facut parte din cautarea mea pentru confort si usurare, atunci cand profesia medicala nu mai putea sa ma ajute, astfel ca m-am adancit in terapii alternative si am inceput sa-mi amintesc spiritualitatea mea innascuta si darul de a fi o persoana extrem de sensibila. In timp ce sora si prietenii mei erau la universitate, eu aveam conversatii despre energie, sincronicitati si taramul angelic.

Conversatiile mele s-au transformat in experiente profunde si in 2001, dupa un moment deosebit de dificil am vazut un Inger. Iubirea pe care am simtit-o a fost de nedescris.
Doi ani mai tarziu, am fost indrumata sa particip la Cursul de Terapie cu Ingeri al lui Doreen Virtue – Nivelul Practicant, curs care mi-a schimbat viata atat personal, cat si profesional. De atunci, mi-am recapatat sanatatea, am inregistrat in S.U.A. un album pe care l-am visat si mi l-am dorit foarte mult, am cantat si vorbit in fata a sute de oameni din diferite tari.

Acum am o baza internationala tot mai mare de clienti si ajung la milioane de oameni in social media in fiecare zi.Dar Ingerii nu sunt doar fiinte cu care intru in legatura doar pentru a oferi citiri sau sesiuni de vindecare. Ei sunt prietenii mei. Nu doar cred in ei. Stiu ca exista.
Ei sunt eu si eu sunt ei. Este pentru mine cea mai mare bucurie si onoare de a impartasi dragostea lor Divina cu si pentru voi, pentru a va ajuta sa treziti iubirea din voi, si sa va reamintesc ca, cu iubire, orice este posibil.” (Anna Grace Taylor)

Pe ANNA GRACE TAYLOR o poti cunoaste personal alaturi de noi la evenimentul de Sambata, 26 noiembrie 2016, unde te asteptam cu inima deschisa.

Locatia: Hotel Caro, Bd. Barbu Vacarescu, 164 A
Investitia ta: pret redus de 99 RON/bilet pana pe data de 12 octombrie 2016.

Acest eveniment este o CHEMARE. Ingerii te cheama! Vor sa te invaluie in iubire, siguranta si sa te ajute sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.

Vino si tu impreuna cu prietenii si cei apropiati alaturi de noi pe 26 noiembrie 2016 in Bucuresti la Hotel Caro sa fim ca intr-o familie mare. ♥

Înscrie-te aici.

Evenimentul este disponibil si pe facebook, aici.