Nu există un răspuns potrivit pentru această întrebare. Totul depinde de ceea ce TU îți dorești să obții și de cătă energie, timp și investiție financiară ești dispus(ă) să dedici acestui scop. Din experiența mea, pot să-ti spun că cea mai potrivită frecventa este de 1 ședință /săptămână. Ne putem întâlni și mai rar, însă nu recomand acest lucru. Studiile arată ca terapia cu o frecventa de 1 ședință/ săptămână, este cea mai eficientă, cu rezultate rapide și stabile.

TU ești cel/cea care va stabili frecvența ședințelor, în funcție de criteriile menționate mai sus cat și în funcție de motivația pe care o ai pentru a obține rezultate cât mai rapide. În cazul în care timpul sau programul nu îți permit să te deplasezi, poți opta pentru ședințele de terapie online prin intermediul platformei Skype, la fel de benefice ca și sesiunile individuale, realizate față în față.

Înainte de a face o programare te invit să parcurgi secțiunile Termeni și condiții și toate articolele de pe pagina Întrebări frecvente de pe site, pentru a-ți clarifica modalitatea în care vom lucra.

Pentru programări, găsești informații pe pagina Contact.

Te încurajez să aduci în discuție orice preferință legată de timpul de lucru, zi sau ora preferată pentru terapie.