Consultanța psihologică este o formă de intervenție psihologică care se adresează persoanelor aflate într-o situație de impas existențial. Acest impas poate fi de natură familială, socială sau profesională.

Clientul este asistat și îndrumat să poată gestiona o situație de criză prin metode noi. În urma serviciilor de consultanță psihologică, clientul își va dezvolta capacitatea de a putea să facă schimbări atât în plan psihologic, cât și social, va putea lua decizii eficiente și conforme cu nevoile sale și își va putea gestiona optim resursele personale.

Diferența dintre consultanță psihologică si psihoterapie este atât durata (psihoterapia presupune un număr mai mare de ședințe), cât și obiectivele urmărite. În constanță psihologică se urmărește rezolvarea situației de criză și adaptarea la noile condiții de viață, iar în psihoterapie se vizează o restructurare a individului.

Înainte de a face o programare te invit să parcurgi secțiunile Termeni și condiții și toate articolele de pe pagina Întrebări frecvente de pe site, pentru a-ți clarifica modalitatea în care vom lucra.

Pentru programări, găsești informații pe pagina Contact.

Te încurajez să aduci în discuție orice preferință legată de timpul de lucru, zi sau ora preferată pentru terapie.