Dezvoltarea personală se referă la diferite activități care au scopul de a descoperi, explora sau dezvolta diferite abilități personale sau sociale. Vizează chestiuni precum stima de sine, relațiile cu ceilalți, trainingul asertiv, procrastinarea (sau amânarea irațională) și managementul timpului. De asemenea poate viza și autocunoaștere, consilierea și orientarea carierei, managementul învățării, dezvoltarea abilitaților de comunicare și managementul conflictului, managementul stresului, managementul furiei, dezvoltarea emoțiilor pozitive, dezvoltarea gândirii realist-pozitive și luarea deciziilor.

Optimizarea capacităților de autocunoaștere se realizează printr-o serie de tehnici terapeutice, care diferă în funcție de tipul de terapie ales. În cazul terapiei cognitiv-comportamentale, tehnicile de dezvoltare personală includ exerciții de automonitorizare, analiză costuri-beneficii, exerciții de relaxare, tehnici de combatere a gândurilor negative, experimente comportamentale etc.

Potrivită pentru tine dacă:

Te afli într-un moment din viața ta în care simți că este nevoie să descoperi mai mult, vrei să înțelegi cum poți să ieși dintr-o situație care îți creează frustrări și neîmpliniri și cum poți să te reconectezi cu tine și cu ceea ce îți dorești.

Sesiunile de dezvoltare personală și profesională urmează același parcurs ca și cele de psihoterapie sau consultanță psihologică.

Înainte de a face o programare te invit să parcurgi secțiunile Termeni și condiții și toate articolele de pe pagina Întrebări frecvente de pe site, pentru a-ți clarifica modalitatea în care vom lucra.

Pentru programări, găsești informații pe pagina Contact.

Te încurajez să aduci în discuție orice preferință legată de timpul de lucru, zi sau ora preferată pentru terapie.