Scopul principal al psihoterapiei este acela de restructurare a clientului în vederea modificării reacțiilor, emoțiilor, comportamentelor, gândurilor distructive și dezadaptative care interferează major în viața clientului, împiedicându-l pe acesta să trăiască în armonie cu el însușii și cu ceilalți. Relația dintre psihoterapeut și client este una de parteneriat și înțelegere. Clientul este susținut și ajutat în a se cunoaște pe sine, în a își identifica problemele și a le rezolva.

În cadrul ședințelor de psihoterapie scopul este explorarea interioară, scoaterea la lumină a problemelor bine ascunse, cunoașterea mai profundă a Sinelui, rezolvarea vechilor probleme, schimbarea tipului de răspuns comportamental ce îți perturbă existența, tratarea suferinței interioare. Durata întâlnirilor variază în funcție de client deoarece fiecare persoană este unică și are propriul ritm interior care face ca înțelegerea, implementarea și luarea deciziilor să fie diferite ca interval de timp.

Scopurile finale al ședințelor de psihoterapie este să te simți mulțumit de tine, să fii fericit, să te reechilibrezi emoțional și sa ai puterea să te adaptezi optim în fata greutăților vieții.

De asemenea atingerea obiectivelor stabilite la începutul întâlnirilor, restructurarea armonioasă și sănătoasă a personalității, dobândirea abilitaților de adaptare creativă, confruntare și rezolvare a problemelor, puterea de asumare a responsabilității pentru deciziile luate, atingând astfel un nivel superior de maturizare afectiva si spirituală, deblocarea energiei psihice si fizice, puterea de autoanaliză, orientarea către viață, propriile valori și idealuri, găsirea fericirii interioare și echilibrului emoțional, toate acestea fac parte din obiectivele procesului psihoterapeutic.

Înainte de a face o programare te invit să parcurgi secțiunile Termeni și condiții și toate articolele de pe pagina Întrebări frecvente de pe site, pentru a-ți clarifica modalitatea în care vom lucra.

Pentru programări, găsești informații pe pagina Contact.

Te încurajez să aduci în discuție orice preferință legată de timpul de lucru, zi sau ora preferată pentru terapie.