Când întreb oamenii dacă au suferit vreo traumă, răspunsul este de cele mai multe ori ezitant pentru că trauma este percepută diferit. La fel și intensitatea cu care aceasta este prezentă în viețile lor diferă, același tip de eveniment nu generează același tip de răspuns pentru toată lumea. Traumele ”majore” sunt cele care amenință direct viața persoanei, de exemplu: accidentele rutiere, războaiele, bolile grave, agresiunea fizică sau violența domestică. Traumele ”minore” sunt traumele legate de pierdere, relații și gestionarea atașamentelor (pierderea unei persoane dragi prin divorț sau deces, pierderea unui loc de muncă sau o relație disfuncțională cu șefii și colegii la locul de muncă, pierderea statutului social,  sau pur și simplu și-au pierdut drumul în viață și se simt blocați într-o situație aparent fără ieșire).

Traumele emoționale apar pentru că nu reușim să înțelegem anumite situații din viața noastră. Când nu știm cum să gestionăm o situație de viață se acumulează răni emoționale care ulterior ne afectează comportamentul și calitatea vieții. Sunt momente când durerea este pur și simplu copleșitoare și suferința crește în intensitate. Rana sufletească se produce spontan în interiorul nostru provocând efecte vizibile afectându-ne la nivel emoțional, fizic, cognitiv, comportamental și relațional.

Oricare ar fi trauma pe care ai suferit-o important e să accepți că ea există în viața ta, să înțelegi ce este în spatele ei, care este  mecanismul cognitiv care a declanșat-o, să-i înțelegi mesajul pentru a putea începe procesul de vindecare.

Am conceput acest workshop special pentru persoanele care doresc să înceapă procesul de identificare, acceptare și vindecare a rănilor emoționale acumulate de-a lungul timpului.

De ce sa vii la acest workshop? Pentru că:

 • ai amânat de foarte mult timp să stai de vorbă cu tine și să te observi, să vezi de ce rănile din sufletul tău nu se mai închid și de ce mereu se deschi altele noi
 • a venit vremea să oprești abuzurile emoționale din viața ta
 • vrei să înțelegi mecanismul din spatele acestor traume și ce anume le declanșează.
 • ai deseori crize de plâns, furie sau stări de tristețe fără să cunoști un motiv serios care să le justifice
 • primești des reproșuri că nu ești bun(ă) de nimic
 • ai avut un accident, ai pierdut pe cineva drag (prin divorț sau deces) sau ți-ai pierdut locul de muncă sau pur și simplu nu îți mai găsești drumul în viață
 • ești într-o relație de cuplu care îți aduce multă suferință și nu știi cum să gestionezi acest aspect.

Ce câștigi dacă vii?

 • primești instrumente cu ajutorul cărora vei gestiona eficient orice emoție negativă care ar putea apărea în viitor
 • vei avea o altă perspectivă a ceea ce înseamnă durerea, pierderea și suferința
 • vei avea o perspectivă pozitivă asupra propriei vieți
 • vei înțelege cât de important este să nu-ți mai reprimi emoțiile negative ci să le eliberezi
 • vei înțelege că o boală organică se vindecă mai ușor dacă vindecăm și traumele reprimate.

Procesul de vindecare a traumelor emoționale poate fi un excelent instrument de parenting. Înțelegând cum au luat naștere propriile răni emoționale și demersul făcut pentru vindecare nu le veți da mai departe copiilor voștri.

Workshopul este susținut de Delia Danea – psiholog si trainer programe de dezvoltare personală

Data: 16 noiembrie 2016 ora 18:00 – 21:00

Locația: Satu Mare, Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 28

Investiția ta: 100 Lei*

* Sunt incluse participarea, materialele pentru workshop, asistență pe mail (2 intervenții, în 30 de zile de la data workshopului) si un ceai la alegere, preparat la Shambala Tea & Book

** Pentru persoanele care confirmă efectuarea plății până la data de 31 octombrie 2016, investiția este de 90 Lei
***Pentru persoanele care vin însoțite, investiția este de 80 Lei/persoană

****Plata se poate face personal (stabilim o intalnire telefonic), la eveniment sau în cont bancar. Datele contului vor fi comunicate prin e-mail, celor ce se înscriu. 

Deoarece spațiul este limitat, fiind adaptat pentru  7 – 10 persoane, te rog să te înscrii doar dacă simți să participi și ești suficient de motivat(ă) să lucrezi cu tine, altfel ocupi locul altei persoane și se perturbă toată organizarea.

Dacă simți că este momentul să faci un pas spre propriile conștientizări, nu lăsa banii să intervină, setează-ți intenția de a participa și lasă Universul să lucreze pentru tine.