Știu foarte bine câtă energie și timp prețios se consumă atunci când rănile trecutului nu sunt vindecate. Știu că sunt momente când orice ai face nu poți să treci peste anumite aspecte din trecutul tău și le cari cu tine ca un bagaj greu care te împiedică să înaintezi oricât ai vrea. Tocmai de aceea folosesc foarte multe instrumente care m-au ajutat să eliberez trecutul și să trăiesc prezentul conștient, să mă bucur de fiecare zi și să aduc culoare și strălucire în viața mea.  

Ne străduim să mergem mai departe, etapă după etapă, însă de fiecare dată ne împiedicăm de ceva din trecut, ne dăm seama că încă ne mai afectează o despărțire dureroasă, convingeri adânc înrădăcinate în subconștient, orice limitare de care suntem conștienți sau mai puțin conștienți. Orice situație de viață prin care am trecut lasă urme în sufletul nostru și nu întotdeauna pozitive. Conflictul interior mocnește și așteaptă să iasă la suprafață pentru că are contextul potrivit, cel al neacceptării și neîmpăcării.

Atâta vreme cât nu ne eliberăm de trecut atragem exact aceleași situații și în prezent, viața ne arată că nu am înțeles, acceptat și vindecat lecția de viață din situația respectivă. Poate te întrebi de ce după o relație de cuplu încheiată ai același tip de partener și în relația actuală, sau de ce schimbând mai multe locuri de muncă te întâlnești cu situații asemănătoare și același tip de șef ca și la locul de muncă anterior. De foarte multe ori ești într-un cerc vicios și repeți aceleași tipare de gândire, cu fiecare oportunitate nouă pe care viața o deschide pentru tine.

Trecutul nu mai ai cum să-l schimbi însă poți găsi instrumente care să te ajute să te eliberezi de povara lui. Împăcarea ta cu trecutul este o poartă spre libertate, spre a atrage experiențe noi și minunate care îți aduc bucurie și împlinire ție și celor dragi.

La acest workshop vei învăța să identifici care sunt dependențele emoționale ce te țin prizonier și nu te lasă să te bucuri de viață iar apoi vei primi instrumente care să te ajute să-ți schimbi perspectiva asupra lor. Recuperezi astfel timp prețios pentru tine și nu-ți mai risipești energia agățându-te de trecut. Înveți să te bucuri de prezent și să prețuiești fiecare clipă din viața ta.

Ziua de ieri e deja trecut, învață să-ți creezi conștient prezentul cu instrumente pe care de dobândești la acest workshop.