Aflată la răscruce de drumuri, după divorț, Liz Gilbert își ia un an de pauză de la slujbă se decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul numai pentru a-și schimba viața. Gama sentimentelor încercate la un moment dat de aceasta este una diversificată, de la fericire și împlinire în viața profesională și sentimentală la scufundarea într-o prăpastie a umilinței și depresiei, din care va ieși încet și sigur printr-o „cură” de regăsire a identității pierdute în viața de zi cu zi. Luandu-și timp pentru a plânge și a reflecta asupra celor întâmplate, eroina noastră se hotărăște să-și schimbe radical viața.

În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experiențe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia – EAT, să se roage în India de unde începe iluminarea spirituală – PRAY și la final, să se bucure în mod neașteptat de pacea și echilibrul unei iubiri, în Bali – LOVE.

Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubește dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

*o parte din această descriere este inspirată de pe site-uri care au publicat recenzii sau descrieri ale filmului sau cărții.

*sursa foto aici

Vizionare plăcută!