Îmi asum să vă supun atenției un film controversat, însă, din punctul meu de vedere, este un film care merită atenție pentru că ne dezvăluie o călătorie spirituală a unui tată ce și-a pierdut credința după o tragedie în familie.

Pelicula ne duce în călătoria spirituală înălțătoare a unui tată. După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la îndoială convingerile sale cele mai intime. În timp ce se confruntă cu o criză a credinței, el primește o scrisoare misterioasă, îndemnându-l să meargă la o baraca abandonată în adâncul pustiului Oregon. În ciuda îndoielilor sale, Mack călătorește către baracă și întâlnește un trio enigmatic de străini, condus de o femeie pe nume Papa. Prin această întâlnire, Mack descoperă adevăruri importante care vor transforma înțelegerea tragediei sale și îi vor schimba viața pentru totdeauna. Călătoria spirituală a lui Mack reprezintă o reîntoarcere către sine, o retransformare în care integrarea traumei îi reconfigurează și reactualizează întreaga existență.

*o parte din această descriere este inspirată de pe site-uri care au publicat recenzii sau descrieri ale filmului sau cărții.

*sursa foto aici

Vizionare plăcută!