Pe Delia Mureșan am întâlnit-o prima dată în noiembrie 2011 la primul eveniment Sărbătorește-ți Viața. Datorită ei și acestui eveniment minunat, mi-am găsit drumul către sufletul meu, mă bucur de viață și de tot ce-mi oferă ea. Delia m-a învățat că suntem unici și minunați, că iubirea și credința sunt cele care vindecă. În special în momentele mai grele e foarte important să rămânem centrați în sufletul nostru și să facem alegeri din iubire.

Tot ea m-a introdus în lumea minunată a îngerilor, o lume despre care nu știam mai nimic, știam doar rugăciunea ”Înger, îngerașul meu” pe care am învățat-o în copilărie. Lumea îngerilor este o lume fascinantă și plină de iubire. Am intrat cu pași timizi, la început, până am înțeles că ei îmi aud rugăciunile și îmi răspund chiar dacă eu nu știu fiecare înger sau arhanghel ce ”specializare” are. Delia m-a ajutat să descifrez răspunsurile îngerilor și cum să mă las ghidată de ei.

Îngerii sunt mesageri ai lui Dumnezeu, sunt esența iubirii și a bucuriei. Ei îi iubesc pe toți oamenii necondiționat, îi privesc dincolo de aparență, de suprafață și văd scânteia divină din fiecare. Sunt peste tot și le putem cere ajutorul ori de câte ori simțim, ei nu încalcă liberul arbitru și nu intervin decât dacă sunt chemați.

Am avut numeroase tentative de a ajunge la Cluj, la Inițierea în terapia cu îngeri însă până acum nu am reușit. Ca să încep anul în energia iubirii și să rămân așa, îngerii mi-au făcut un cadou. O aduc ei pe Delia la SATU MARE și pentru asta le mulțumesc.

Așadar vă așteptăm cu drag în 7-8 februarie la Inițiere în terapia cu îngeri.

Locația va fi anunțată participanților.

Detaliile și formularul de înscriere le găsiți mai jos:
http://schimbarepozitiva.ro/initiere-in-terapia-cu-ingeri/