Lucrează cu mine

 

 

Cu fiecare suflet frumos care vine aici, în acest spațiu, simt că renasc și înfloresc. Cu fiecare suflet frumos care se lasă ghidat pentru a mai face un pas către sufletul lui și are parte de propriile conștientizări, simt o bucurie imensă pentru că știu că viața i se va schimba în bine într-un mod nebănuit.

Cu fiecare suflet frumos care are curaj să spună că se simte gol pe dinăuntru și neiubit deși conștient în exterior afișează o stare de bine falsă care nu-l ajută cu nimic, simt că munca mea are un rost și nu este în zadar.

Cu fiecare suflet frumos care vine aici și lasă să cadă toate măștile pe care cu mândrie le-a purtat, mă simt mai aproape de misiunea mea, de darul care mi-a fost dat și pe care mi l-am asumat.

Abordarea mea pornește de la trei principii simple:

  1. Nu evenimentele în sine ne fac triști sau fericiți, ci atitudinea noastră față de ele, modul în care le interpretăm.
  2. Nu putem controla mereu ce ni se întâmplă, dar putem controla reacția noastră față de ce ni se întâmplă.
  3. Întotdeauna avem posibilitatea să alegem între:
  • A rezolva „problema”
  • A ne schimba atitudinea față de „problemă”
  • A accepta „problema” și a ne detașa de ea.

Indiferent de provocările cu care te confrunți, scopul meu este de a-ți oferi un spațiu sigur, confidențial, de susținere și fără judecată. Un spațiu unde poți face primii pași spre tine, spre sufletul tău, spre înțelegerea experiențelor de viață care au lăsat urme adânci în inima ta. Împreună vom găsim noi modalități de gestionare a gândurilor nesănătoase, de schimbare a tiparelor mentale după care îți ghidezi viața, noi modalități de gestionare a conflictelor folosind instrumente valoroase.

O bucată de drum voi păși alături de tine oferindu-ți servicii de:

  • psihoterapie individuală
  • psihoterapie de cuplu

Psihoterapia vizează în principal restructurare a clientului în vederea modificării reacțiilor, emoțiilor, comportamentelor, gândurilor distructive și dezadaptative care interferează major în viața clientului, împiedicându-l pe acesta să trăiască în armonie cu el însușii și cu ceilalți. Relația dintre psihoterapeut și client este una de parteneriat și înțelegere. Clientul este susținut și ajutat în a se cunoaște pe sine, în a își identifica problemele și a le rezolva.

Psihoterapia se adresează suferințelor interioare cum ar fi: atacuri de panică, nevroze, anxietăți, tristețe, pierderea unei persoane dragi, separare, doliu, traume (divorț, pierderi de sarcina, deces, boli cronice, pierderea unui loc de muncă, etc.), tulburări psihosomatice, disfuncții sexuale, fobii, depresie, obezitate și alte tulburări alimentare, tulburări ale somnului (insomnii, coșmaruri, somn agitat), etc.

În cadrul ședințelor de psihoterapie scopul este explorarea interioară, scoaterea la lumină a problemelor bine ascunse, cunoașterea mai profundă a Sinelui, rezolvarea vechilor probleme, schimbarea tipului de răspuns comportamental ce îți perturbă existența, tratarea suferinței interioare. Durata întâlnirilor variază în funcție de client deoarece fiecare persoană este unică și are propriul ritm interior care face ca înțelegerea, implementarea și luarea deciziilor să fie diferite ca interval de timp.

Scopurile finale al ședințelor de psihoterapie este să te simți mulțumit de tine, să fii fericit, să te reechilibrezi emoțional și sa ai puterea să te adaptezi optim în fata greutăților vieții.

De asemenea atingerea obiectivelor stabilite la începutul întâlnirilor, restructurarea armonioasă și sănătoasă a personalității, dobândirea abilitaților de adaptare creativă, confruntare și rezolvare a problemelor, puterea de asumare a responsabilității pentru deciziile luate, atingând astfel un nivel superior de maturizare afectiva si spirituală, deblocarea energiei psihice si fizice, puterea de autoanaliză, orientarea către viață, propriile valori și idealuri, găsirea fericirii interioare și echilibrului emoțional, toate acestea fac parte din obiectivele procesului psihoterapeutic.

Investiția ta este 100 de lei/ședință (50 de minute) – individual sau cuplu

Pentru obținerea rezultatelor optime recomand ședințe săptămânale.

Pachetul ședințelor individuale sau de cuplu  – include 4 întâlniri.

La achitarea integrală a pachetului investiția ta este de 300 lei pentru toate cele 4 ședințe.

Îmi poți scrie accesând formularul de la Contact sau pur și simplu la contact@viata-un-dar.ro

Pentru programări – Luni – Vineri – 09:00 – 18:00

Telefon: 0773 – 974 519

De asemenea mă poți contacta și pe pagina de facebook Psihoterapeut Delia Danea

Îți mulțumesc pentru încredere!

Aboneaza-te la newsletter!

Ma gasesti pe Facebook, aici:

Date-contact:

Date-contact

Fa ca fiecare zi din viata ta sa conteze!

Nu știi cum? Întreabă-mă completând formularul de mai jos sau mă poți suna la telefon 0773 – 974.519 (Luni – Vineri: 09:00-18:00)

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!