Fiecare persoană a venit pe acest Pământ cu un scop, alţii îi spun menire, misiune, vocaţie, însă cred că oricum l-ai denumi este acel „ceva” care te motivează să lucrezi cu pasiune, să dai tot ce e mai bun din tine şi pe care l-ai face indiferent de ce s-ar întâmpla în jurul tău.

Nu există viață profesională și viață personală. Există momente în timp când trăim viața personală și viața profesională! Aceste momente sunt expresia aceluiași sine unic! Jobul tău este o extensie a ta, este modul în care darurile cu care ai fost înzestrat ies la lumină bucurându-te pe tine și fiind inspirație pentru cei din jur!

Am fost învățați ”să facem” și așa ne vor fi recunoscute meritele, vom fi remunerați corespunzător, sau ni se vor acorda prime pentru a răsplăti munca în plus depusă. Acceptăm de cele mai multe ori orice job doar din conveniență pentru că ne aduce un venit sigur și nu mai avem timp să cântărim aspecte legate de demnitatea umană, nu mai contează cum e remunerat, care sunt condițiile de muncă sau dacă îmi place acel job. Important e că ”am un job” am un venit sigur.

Eu cred că fiecare persoană este unică şi cu cât ne descoperim şi acceptăm unicitatea cu atât ne este mai uşor să facem faţă dificultăţilor vieţii. Este evident că atâta timp cât ceea ce faci nu te împlineşte, ba mai mult îţi produce stres şi îţi creează frustrări, este foarte greu să oferi atenţie sau înţelegere familiei sau să fi performant la locul de muncă.

Ce vom face în cadrul acestui workshop?

Workshopul este strucrurat in 3 parti:

  1. Jobul tău actual – conjunctură sau plăcere
  2. (Re)orientarea în carieră
  3. Relațiile de muncă

Ce îți ofer? Pe parcursul celor 3 ore vei reuși să:

  • Definești obiectivele legate de carieră
  • Identifici care sunt convingerile care te limitează să te dezvolți profesional așa cum îți dorești
  • Identifici valorile, calitățile și abilitățile pe care le ai
  • Înțelegi că nu există „orice job” ci acela care e potrivit cu valorile tale

Detalii organizatorice:

Workshopul are loc în SATU MARE în data de 20 septembrie 2017 ora 18:00-21:00 și este susținut de Delia Danea

Locația: Satu Mare, Asociația Castelul Erhard, Bld. Independenței, Nr. 14/A, Et. 1. 

Investiția ta este de 150 Lei și poate fi achitată personal stabilind o întălnire (telefonic sau prin e-mail) sau la eveniment.

Sunt incluse: participarea, materialele pentru workshop, apă, cafea/ceai și fursecuri.

O parte din banii strânși în cadrul acestui workshop vor fi donați Asociației Castelul Erhard. pentru a sprijini activitatea celor care lucrează cu copiii cu autism și tulburări pervazive de dezvoltare.

Formularul de inscriere este disponibil AICI.

*sursa foto pixabay.com