1. Plata cash la prima ședință sau confom opțiunilor de plată stabilite prin contract.

2. Plata online

Viata-un-dar.ro (reprezentată prin Danea Maria Delia PFA) acceptă plata pentru servicii folosind serviciile procesatorului de carduri Netopia MobilPaywww.mobilpay.ro. Cardurile acceptate pentru plăţi sunt: MasterCard, Visa, Visa Electron si Maestro.

De ce sa plătiţi online?

Rapid – nu mai trebuie să mai faceţi un drum până la bancă, în cazul în care nu puteţi face ordine de plată online;

Uşor – durează mai puţin de un minut pentru a face o plată;

Sigur – tranzacţia se derulează pe platforma securizată Netopia MobilPay;

Fără comisionare bancare suplimentare, în comparaţie cu ordinele de plată;

Disponibil oriunde în lume, chiar şi atunci când nu sunteţi în ţară şi nu aveţi un sistem de tip mobile banking.

Dacă alegeţi să plătiţi online, veţi primi pe email un link care vă va redirecţiona către pagina de plată mobilPay.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveţi în cont, tranzacţiile se fac în lei. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru plăţile efectuate cu cardurile de debit sau de credit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro) este folosit sistemul ‘3-D Secure’ elaborat de aceste organizaţii, care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Viata-un-dar.ro nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

După efectuarea plăţii, în maxim 24 ore (de regulă 2-4 ore) veți primi detaliile serviciului solicitat în căsuța electronică, pe adresa de email de conversație.

3. Plata bancară

O altă modalitate de plată convenabilă şi rapidă este prin alimentare card/virament bancar într-un cont a cărui date le veţi primi prin email. După achitarea contravalorii, veți confirma acest lucru fie prin scanarea actului doveditor, fie telefonic, iar în maxim 24 ore (de regula 2-4 ore) veți primi, în căsuța electronică, pe adresa de email de conversație detaliile serviciului solicitat în căsuța electronică, pe adresa de email de conversație.

Daca ești hotărât/ă să aduci îmbunătățiri majore vieții tale într-un spațiu unde primești înțelegere, profesionalism, dedicare și experiență contactează-mă accesând pagina Contact sau prin email, la adresa contact@viata-un-dar.ro.

Pentru orice nelămurire vis-a-vis de modalitatea de plată te rog să-mi scrii la adresa contact@viata-un-dar.ro.