Cristina Varo, Coach & Trainer în relații interumane, are bucuria de a va invita la un seminar gândit și destinat doar femeilor, acelor femei care nu obosesc să se caute și să se exprime cu tot ce au mai frumos în ființa lor.

Încă din primii ani ai vieții am fost expuse la un model al feminității, model preluat din familie și/sau societate, și am creat, astfel, o strategie în a ne arăta ca femei.

Astfel, am învățat rolul de a fi femeie și am creat în interiorul nostru un teritoriu în care suntem deschise, sigure, puternice ori vulnerabile și în defensivă în fața sexului masculin și, uneori, chiar în fața altor femei. Acest lucru complică lucrurile când este dus în sfera profesională. De aceea, acest program creează cadrul de a înțelege mai bine acest aspect al vieții noastre ca femei, în așa fel încât să înțelegem jocurile psihologice care au loc cu bărbații (colegi, prieteni sau iubiți), jocuri ce țin de lupta pentru putere, control, convingere, atragere sau fugă.

Cursul este conceput cu dorința de a oferi un cadru de conștientizare a blocajelor, înțelegând ce anume inhibă vitalitatea, și accesarea resurselor natural, cu scopul de a crea un spațiu de asumare și exprimare a feminității în fiecare rol al vieții.

În cele doua zile de curs vor fi multe exerciții care pe masură ce sunt parcurse dau naștere la diverse momente de conștientizare și reflectare, stârnind dorința de transformare, de asumare și exprimare a feminității. Astfel, participantele au ocazia de a se privi în ”oglindă” cu limitele și potențialul lor, ca femei, descoperindu-și resursele personale, tipul de energie manifestată, în mod natural, în relații și cum este folosită aceasta. Dacă este o energie și un comportament liber exprimat și asumat sau unul cenzurat și inhibat, trăind o viață cu temeri, neîncredere și frustrări.

Cursul poate fi o revelație sau o confirmare. Depinde de momentul în care se află fiecare femeie care va veni, de capacitatea ei de a pătrunde în sensul exercițiilor, de a fi dispusă să fie sinceră cu ea însăși și să se responsabilizeze.

Responsabilitatea va fi împărtășită, 50% a trainerului, 50% a participantelor.

Trainerul, Cristina Varo, își dorește ca fiecare femeie să spună, la final, că au fost 2 zile care au meritat efortul și să știe ca investiția în propria persoana înseamnă mai mult, e un demers de autovalorizare și de prețuire personală. E un proces care nu se încheie după cele două zile, ci mai degrabă o călătorie în care a pornit și în care, pe parcursul ei, se (re)descoperă sau se răsfață oferindu-și prețuire personală și responsabilizare pentru alegerile proprii si viața creată.

”Suntem femei de la prima respirație cu care am venit pe lume și până la ultima respirație cu care vom pleca din fascinanta călătorie a vieții. Feminitatea nu este doar despre cum mă imbrac și mă arăt celorlalți, ci despre cum mă privesc, mă simt și trăiesc zi de zi, în pielea mea, rolul de a fi femeie. Cu câtă ușurință sau cu câtă frică mă întâlnesc cu ceilalți? Privesc în ochi și zâmbesc sau am obiceiul să fug cu privirea și să creez o distanță suficient de mare încât să mă simt protejată? Și femei suntem 24 de ore din 24 în fiecare întâlnire a vieții, fie că este vorba de relația cu iubitul/soțul,colegul/șeful/subalternul, fie cu frații sau prietenii din viața noastră. Cred că o asumare a feminității și înțelegerea diferențelor de gen și rol creează spațiul pentru o relație echilibrată cu noi înșine și asta permite relații sănătoase cu cei din jurul nostru!”

Evenimentul are loc în 1-2 octombrie 2016 în Baia Mare și este organizat de Maramures Business Club

Taxa de participare: 300 lei (redusă de la 400 lei)  

Detaliile organizatorice precum și formularul de înscriere le găsiți pe site-ul organizatorului, aici.

Gânduri bune tuturor din partea Cristinei Varo, Coach&Trainer în relații interumane, 0721-8571.99, email: eu@cristinavaro.ro.