Seri Pozitive

ÎNTÂLNIRI LUNARE DE SOCIALIZARE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ

Seri pozitive

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj Napoca. Scopul proiectului este de a oferi un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, discuţii pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experienţă de viaţă şi care te pot inspira pentru a face schimbări pozitive în viaţa ta. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi şi poți chiar lega prietenii.

Credem cu tărie că dacă ne unim forțele, daca marțea, aproximativ în același interval orar, în mai multe orașe din țară, ne încărcăm pozitiv lăsându-ne inspirați, decidem să facem schimbări pozitive, încet, încet această „influență” pozitivă se va răspândi tot mai mult. Proiectul „Seri Pozitive” este unicul proiect din țară care se desfășoară în acest mod în mai multe orașe din țară, activitatea desfășurându-se la nivel național și având în fiecare oraș coordonatori locali.

Seri Pozitive – teme și alte detalii organizatorice >

Terapia de cuplu-ce este si cand e necesara?

Atunci când cuplurile solicită intervenția unui specialist pentru a rezolva conflictele apărute viața lor de cuplu îți îndreaptă atenția fiecare spre partener, considerându-l „vinovat” de situația în care s-a ajuns. Pe parcursul ședințelor partenerii înțeleg că de fapt există 3 componente: el, ea și relația dintre ei.

citește mai mult

Iesi din banca acuzatilor-fii tu insuti!

Iesi din banca acuzatilor-fii tu insuti! Asculta acest imbold interior.Cine crezi ca-ti poate sari in ajutor in asa fel incat mintea si sufletul sa-ti fie autentic aliniate si transformarea ta spre ceea ce ESTI dintotdeauna sa se manifeste?

citește mai mult

Bariere in comunicare

V-ați întrebat vreodată, dacă: știți să spuneți „nu” atunci când vreți să spuneți „nu” și să fiți respectați pentru asta?; știți să cereți lucrurile pe care le doriți de la ceilalți astfel încât să le și primiți?; știți să vă spuneți părerile fără să jigniți și totuși să fiți luați în serios?; știți să vă confruntați atunci când este nevoie fără să declanșați un război mondial?; știți să dezamorsați furia celuilalt fără explozii necontrolate?; Sunteți un ascultător bun?; Știți să vă faceți înțeles?; Care sunt barierele în comunicarea mea cu ceilalți? Dacă v-ați pus astfel de întrebări, puteți găsi răspunsuri la această întâlnire.
Seara Pozitiva Satu Mare, Bariere in comunicare, invitata Rodica Lohan, 24 octombrie 2017

citește mai mult