Servicii

Poți opta pentru: Consultanță psihologică, Psihoterapie individuală, de cuplu și/sau familie, Dezvoltare personală și profesională, Programe personalizate de dezvoltare personală pentru instituții sau companii.

Consultanta psihologica

Consultanța psihologica este o formă de intervenție psihologică care se adresează persoanelor aflate într-o situație de impas existențial. Acest impas poate fi de natură familială, socială sau profesională. Clientul este asistat și îndrumat să poată gestiona o situație de criză prin metode noi In urma serviciilor de consultanță psihologică, clientul își va dezvolta capacitatea de a putea să facă schimbări atât în plan psihologic, cat și social, va putea lua decizii eficiente și conforme cu nevoile sale și își va putea gestiona optim resursele personale.

Diferența dintre consultanță psihologică si psihoterapie este atât durata (psihoterapia presupune un număr mai mare de ședințe), cât și obiectivele urmărite. În constanță psihologică se urmărește rezolvarea situației de criză și adaptarea la noile condiții de viață, iar în psihoterapie se vizează o restructurare a individului.

Dezvoltare personala si profesionala

Dezvoltarea personală se referă la diferite activități care au scopul de a descoperi, explora sau dezvolta diferite abilități personale sau sociale. Vizează chestiuni precum stima de sine, relațiile cu ceilalți, trainingul asertiv, procrastinarea (sau amânarea irațională) și managementul timpului. De asemenea poate viza și autocunoaștere, consilierea și orientarea carierei, managementul învățării, dezvoltarea abilitaților de comunicare și managementul conflictului, managementul stresului, managementul furiei, dezvoltarea emoțiilor pozitive, dezvoltarea gândirii realist-pozitive și luarea deciziilor.

Optimizarea capacităților de autocunoaștere se realizează printr-o serie de tehnici terapeutice, care diferă în funcție de tipul de terapie ales. În cazul terapiei cognitiv-comportamentale, tehnicile de dezvoltare personală includ exerciții de automonitorizare, analiză costuri-beneficii, exerciții de relaxare, tehnici de combatere a gândurilor negative, experimente comportamentale etc.

Psihoterapie individuală, de cuplu si/sau familie

Important! Eu nu citesc gândurile și nici nu văd alte lucruri în afară de cele pe care mi le spune clientul, astfel sinceritatea acestuia este esențială.

La prima ședință individuală pe care o vom avea ne vom cunoaște mai bine, îmi vei spune care este motivul pentru care îți dorești colaborarea cu mine, vom discuta despre dificultățile cu care te confrunți în acest moment, dar și despre trecutul tău, vom stabili obiectivul terapiei tale, vei afla mai multe despre activitatea mea și te voi ghida astfel încât să începi propriul demers de autocunoaștere.

Programe personalizate de dezvoltare personala pentru institutii sau companii

Sunt deschisă spre a oferi servicii de traning și/sau dezvoltare personală pentru instituții sau companii.

Oferta de programe se poate personaliza în funcție de obiectivele stabilite de comun acord cu clientul.