Termeni si conditii

PRIN ACCESAREA SITE-ULUI WWW.VIATA-UN-DAR.RO SE CONSIDERA CA SUNTETI DE ACORD SI VA OBLIGATI SA RESPECTATI IN TOTALITATE TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE PE ACEASTA PAGINA.

A. Termeni si conditii generale

Utilizarea site-ului www.viata-un-dar.ro (denumit în continuare “site”), precum și solicitarea produselor sau serviciilor furnizate prin acest site presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare.

Prin intermediul acestui site și prin toate serviciile oferite prin acest site îmi doresc să ofer clienților mei produse și servicii de calitate, cu bună credință și la potențialul meu maxim. Consider că încrederea reciprocă stă la baza oricărei relații pe termen lung, cu beneficii de ambele părți.

Informațiile prezentate pe acest site precum și metodele de lucru pe care le folosesc sunt produsul educației în care m-am format, a experienței acumulate în plan personal și profesional și prin cunoașterea deținută prin propriul proces de transformare și schimbare.

Serviciile prestate prin intermediul acestui site au la bază un Contract de Prestări Servicii în care eu, Danea Maria Delia PFA având CUI 34725275, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F30/473/2015, reprezentată prin Danea Maria Delia, în calitate de Prestator și un Client, convenim de comun acord asupra clauzelor contractuale specifice pentru serviciul contractat.

Înainte de a solicita o programare, Clientul are obligația să parcurgă paginile ”Termeni și condiții” și ”Întrebări frecvente”, iar dacă după parcurgerea acestor pagini sunt nelămuriri, acestea se clarifică înainte de solicitarea programării și încheierea Contractului de prestări servicii.

Pentru a putea beneficia de orice serviciu prestat de Danea Maria Delia trebuie să ai o vârstă de minim 18 ani împliniți. Danea Maria Delia și nicio persoană asociată cu aceasta sau serviciile prestate de aceasta nu poate fi considerată responsabilă pentru deciziile luate de către tine în calitate de client. Contractarea serviciilor prestate prin intermediul acestui site nu îți dă soluții sigure pentru niciuna dintre problemele personale pe care le-ai avea, tu trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru propria viață.

Prin achiziționarea oricăror servicii oferite de către Danea Maria Delia, ești de acord cu termenii și condițiile care să ateste că ai înțeles că orice alegeri și decizii pe care le faci sunt pe propria răspundere, acceptând astfel că ai apelat la serviciile oferite de către Danea Maria Delia, asumându-ți întreaga responsabilitate pentru orice decizie de-a ta.

B. Termeni si conditii privind politica de confidentialitate

1. Clauze de confidentialitate privind utilizarea site-ului

www.viata-un-dar.ro

(1) Conținutul și design-ul site-ului, imagini, logo, alte semne grafice precum și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea www.viata-un-dar.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința confidențialității datelor personale, a drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

(2) Utilizatorul site-ului www.viata-un-dar.ro se obligă să folosească site-ul în interes personal, utilizarea site-ului nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului acestui site.

(3) Toate textele publicate pe acest site se află sub incidența Legii Dreptului de Autor. Folosirea textelor ale căror autor este Danea Maria Delia se face cu acordul scris al autoarei. Orice altă preluare de texte se va face cu citarea sursei, astfel: Delia Danea – www.viata-un-dar.ro

La preluarea articolelor integrale se menționează obligatoriu link-ul specific fiecărui articol. Vă rog nu folosiți informația în scopuri comerciale.

(4) Toate datele personale solicitate prin formularele de înscriere de pe site sunt confidențiale, fiind folosite de Danea Maria Delia exclusiv pentru asigurarea unei bune comunicări în vederea desfășurării în bune condiții a serviciilor oferite pe acest site. Eu, Danea Maria Delia mă angajez să nu divulg datele personale, adresele de e-mail și nicio altfel de informație unei terțe persoane. Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale, Danea Maria Delia nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere sau completarea adresei de e-mail pentru abonarea la newsletter.

2. Clauzele de confidentialitate pentru furnizarea serviciilor de catre Danea Maria Delia in calitate de Prestator, pentru un Client.

(1)  Părţile îşi vor proteja reciproc imaginea publică, atât pe durata Contractului, cât şi după încetarea lui şi nu vor întreprinde nicio acţiune care ar putea influenţa negativ această imagine.

(2) Prestatorul nu va încerca să schimbe credinţele religioase sau convingerile politice ale Clientului.

(3) Prestatorul nu va dezvălui numele și alte date precise de identificare ale Clientului către terţi decât cu acordul scris al celui în cauză și va asigura anonimatul în orice eventuală utilizare publică de către el a informaţiilor specifice aflate în cursul sesiunilor de lucru.

(4) Clientul se obligă să folosească orice instrument, material sau non-material, primit în cadrul acestui program doar pentru uz personal și să indice site-ul Prestatorului (www.viata-un-dar.ro) ori de câte ori le folosește în munca sa cu alte persoane. Comercializarea și împrumutarea instrumentelor și materialelor primite sunt interzise.

(5) Clientul nu va dezvălui către terţi niciun fel de informaţii cu caracter personal pe care le-ar putea afla accidental pe parcursul derulării Contractului, indiferent cine este persoana la care se referă informaţiile respective.

C. Absolvirea de raspundere

Acceptând să utilizați acest site și contractând serviciile furnizate de Danea Maria Delia, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele:

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul site-ului, structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, fără notificarea prealabilă a utilizatorului.

Administratorul site-ului poate modifica pagina ”Termeni și condiții” fără acordul utilizatorului, de aceea înainte de a solicita un serviciu prin acest site utilizatorul/clientul are obligația de a consulta periodic pagina ”Termeni și Condiții” de pe site.

În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

D. Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.viata-un-dar.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii site-ului. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile romane în vigoare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu pagina ”Termeni și condiții”, nu ezitați să mă contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@viata-un-dar.ro.