Data: Satu Mare – 5 februarie 2015

Locația va fi anunțată participanților

Știm obiceiul de la începutul anului când ne setăm tot felul de obiective dar nu ne putem ține de ele. Workshop-ul Cuvântul anului este de fapt o metodă de a reuși să te ducă la împlinirea oricărui vis potrivit ție. NU e un exercițiu banal este o declarație de responsabilitate. În cadrul acestei întâlniri nu doar ne vom găsi cuvântul anului dar va trebui să ne asumăm responsabilitatea pentru a crește și a ne împlini visele.

Cuvântul anului, workshop-ul condus de Delia Mureșan, Spiritual Coach, îmi este foarte drag pentru că de fiecare dată Universul îmi dezvăluie cuvinte care descriu exact ceea ce am eu nevoie să trăiesc sau să experimentez în acel an. Am scris aici un articol despre cum am trăit din 2012 și până acum, ghidată fiind de cuvântul anului. 2012 a fost primul an cu ENTUZIASM, apoi 2013 a venit cu ZBOR, iar 2014 a fost cu BUCURIE. Sunt curioasă ce surpriză îmi rezervă Universul pentru 2015.

În cadrul întâlnirii vom face și o meditație care va curăța și va pregăti terenul pentru ca visele tale să prindă contur în 2015.

Dacă și tu vrei mai mult de la viață atunci e bine să iți găsești resursele pentru a fii cel care iți dorești să fii și poți fi acela în 2015!

Acest workshop se ține o singură dată și vom avea o singură grupă. Deci ocazia e unică!

Informații și înscrieri:

http://www.schimbarepozitiva.ro/cuvantul-anului-2015/

Investiția ta este de 100 Ron.

Locurile sunt limitate.