Lucrează cu mine

 

 

Workshopuri

Scopul workshop-urilor pe care le susţin este de a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii, de a-ţi oferi o altă perspectivă asupra problemelor la care nu le găseşti rezolvare. Îmi place foarte mult interacţiunea de grup din cadrul workshop-urilor pentru că mereu descopăr perspective noi asupra unei situaţii şi pot să-mi cultiv abilităţile pentru a face o lume mai frumoasă.

Workshopuri – teme și alte detalii organizatorice >

Emotiile reprimate ale copilului interior

În ultimii ani a existat o preocupare intensă în ceea ce privește conectarea cu partea frumoasă și luminoasă a copilului interior, redescoperirea inocenței specifice copilăriei și reconectarea cu puritatea și drăgălășenia copilului din noi. Cu toate acestea, în copilărie am trăit cu toții și momente în care ne-am simțit devalorizați, neiubiți, neacceptați de părinți, colegi sau profesori. Emoțiile sădite în sufletele noastre în copilărie sunt amprente pe care le ducem cu noi și la vârsta adultă, iar mecanismele prin care le gestionăm acum țin de maturitatea cu care trecem peste aceste răni.

citește mai mult

Invata sa ai incredere in tine

Numai o persoană cu încredere ridicată în propria persoană are curajul să-şi asume riscuri, să pornească noi proiecte.
Te invit cu drag și bucurie la un workshop în care vei descoperi ce metode am folosit eu pentru a fi o persoană cu încredere de sine ridicată indiferent de situaţie.
Workshopul are loc în Satu Mare în data de 18 octombrie 2017

citește mai mult

Metode de a-ti descoperi vocatia

Workshop Satu Mare 20 septembrie 2017! Nu există viață profesională și viață personală. Există momente în timp când trăim viața personală și viața profesională! Aceste momente sunt expresia aceluiași sine unic! Jobul tău este o extensie a ta, este modul în care darurile cu care ai fost înzestrat ies la lumină bucurându-te pe tine și fiind inspirație pentru cei din jur!

citește mai mult